Veenendaal, ’t Goeie Spoor

 

Stadse parkappartementen

Aan de ontwikkeling van de twee gebouwen aan ’t Goeie Spoor ging een lang traject vooraf. Het aantal woningen in het oorspronkelijke plan werd flink gereduceerd, waarna de architectuur is aangepast, maar de beoogde uitstraling behouden bleef. Qua uiterlijk verschillen de twee gebouwen niet zo veel van elkaar. Het is niet veel mensen gegeven, maar wonen in een groene omgeving, nabij het centrum van Veenendaal is een mooie droom. Het wonen en leven in de vrije en groene omgeving van Veenendaal in een modern appartement is hoe wij deze droom zien. Alle voorzieningen op loopafstand, maar tegelijk aan de rand van een fantastisch park waar je kan genieten van stad en natuur.

Het kavel, opgespannen tussen station Veenendaal en Rondweg-West, ingeklemd tussen het spoor Utrecht- Rhenen en de doorgaande weg ’t Goeie Spoor, ontleent zijn groene karakter aan de stationssingel. Dit karakter wordt behouden en versterkt met een groene, toegankelijke en landschappelijke inrichting waarbij zoveel mogelijk in het groen geparkeerd wordt.

De wens vanuit de architectonische beeld- kwaliteit een sculpturaal gebouw te realiseren met sprekende koppen is vertaald naar twee gelaagde optrappende gebouwen. De sculpturaliteit wordt verder versterkt door opbouw van een stapeling volumen welke per laag ten opzichte van elkaar wisselen. Daarnaast draaien de appartementen op de koppen van een op-het-spoor naar een op-het-groen georiënteerde plattegrond, wat voorkomt dat er gesloten gevels ontstaan en bijdraagt aan de sculpturaliteit.

Download de brochure

Huurprijs

Kale huur:

Service kosten:

Parkeerplaats:

Totale huur per maand:

Voorwaarden

Borgsom:

Huurperiode:

Studenten toegestaan:

Huisdieren toegestaan:

Kenmerken Bouw

Soort woonruimte:

Soort woning:

Soort bouw:

Verhuur type:

Afwerking:

Oppervlakte

Woonoppervlakte:

Perceeloppervlakte:

Oppervlakte berging:

Indeling

Aantal kamers:

Aantal badkamers:

Aantal toiletten:

Energie

Energielabel:

Dubbel glas:

Verwarming:

Keuken

Warm water:

Soort keuken:

Inbouwapperatuur:

Buitenruimte

Soort buitenruimte:

Oppervlakte: 3831

Ik wil huren!