Schiedam, ’s Gravelandseweg 565 – 567

Moderne stadsappartementen met de allure van Schiedam

In het centrum van Schiedam, dichtbij het het station en uitvalswegen, worden 236 appartementen gerealiseerd. Het pand wordt op een unieke en hoogwaardige wijze getransformeerd tot een bijzonder woongebouw. Het project heeft ook al een naam: SCYE010, verwijzend naar het vroegere Schiedam. ,,Een toepasselijke link naar het verleden, maar ook gericht op een nieuwe toekomst voor het pand en de locatie. Als mensen straks zeggen: ‘Ik woon in SCYE010’, dan hebben wij ons doel bereikt.”

Het bestaande gebouw zal worden gestript en voorzien van nieuwe gevels in een combinatie van rijk gedetailleerd metselwerk afgewisseld met hoogwaardig bewerkt aluminium. De gevel aan het ’s Graveland is ontworpen als informele woongevel, met uitkragende balkons en veel groen. Op het bestaande gebouw worden twee woonlagen toegevoegd, waarvan één als setback met terrassen rondom.

Het wooncomplex bestaat uit verschillende appartementen. Na de verbouwing worden in het pand onder andere loggia appartementen, terras appartementen, balkon appartementen, studio appartementen en woningen met tuin gerealiseerd. Met het oog op een gezonde woonomgeving wordt het gebouw sterk ‘vergroend’. De bestaande bovengrondse parkeergarage, de balkons en de daken worden royaal voorzien van groen.

Huurprijs

Kale huur:

Service kosten:

Parkeerplaats:

Totale huur per maand:

Voorwaarden

Borgsom:

Huurperiode:

Studenten toegestaan:

Huisdieren toegestaan:

Kenmerken Bouw

Soort woonruimte:

Soort woning:

Soort bouw:

Verhuur type:

Afwerking:

Oppervlakte

Woonoppervlakte:

Perceeloppervlakte:

Oppervlakte berging:

Indeling

Aantal kamers:

Aantal badkamers:

Aantal toiletten:

Energie

Energielabel:

Dubbel glas:

Verwarming:

Keuken

Warm water:

Soort keuken:

Inbouwapperatuur:

Buitenruimte

Soort buitenruimte:

Oppervlakte: 12282

Ik wil huren!